Over Woningborg

Meer dan 1 miljoen woningen in Nederland zijn inmiddels gebouwd met een Woningborg-certificaat. En dat is niet zomaar. Met 40 jaar ervaring en meer dan 1000 aangesloten ondernemingen, bekleden wij een vooraanstaande positie in de woningbouwsector en zijn wij marktleider met 70% marktaandeel in de nieuwbouwkoopwoningen sector.

Daarnaast biedt Woningborg Advies B.V. een uitgebreid pakket aan adviesdiensten die de ondernemer helpt de kwaliteit te verhogen. En Woningborg Toetsing en Toezicht B.V. is dé private partij op het gebied van kwaliteitsborging van nieuwbouwwoningen. Woningborg-medewerkers hebben dagelijks contact met kopers, aannemers, projectontwikkelaars, makelaars, notarissen en andere belanghebbenden rond woningbouw.

Dat maakt Woningborg tot dé kennispartij in de woningbranche. Kennis die we graag met u delen!

Deze kennis is onder andere ondergebracht in het Technisch ABC. Het ABC is een praktische vertaling van het Bouwbesluit van de overheid en nog veel meer. In het digitale Technisch ABC vindt u ruim 250 artikelen met betrouwbare, waardevolle en duidelijk onderbouwde technische adviezen, die u helpen om te voldoen aan de regels die de overheid stelt, de kwaliteit steeds te verhogen en faalkosten te voorkomen. We gaan dieper in op toepassing en uitwerking van de materie, waar het Bouwbesluit de randvoorwaarden aangeeft. Het Technisch ABC is een praktisch naslagwerk in elke fase van uw project.

Bekijk de abonnementen

Het Technisch ABC is een dienst van Woningborg. Alle informatie over de organisatie Woningborg vindt u hier